Spune-mi care e blog-ul tau ca sa iti spun cine esti.Sau daca nu ai blog, spune-mi care e tumblr-ul tau ca sa-ti spun cine esti. Cred ca toata lumea are tumblr. (shameless self promotion 😀  AICI ) .

    Prima legatura cu scrisul, am avut-o in clasa a sasea sau a saptea. Am avut un proiect sa realizam o revista. Mi-a placut la nebunie. Apoi am inceput sa fac singura reviste. Luam poze si scriam tot felul de lucruri cu care umpleam paginile. Poate o sa va arat si voua cateva numere 😛

    Sa va zic ce imi place sa fac e cam irelevant pentru ca e destul de banal ( muzica,filme,prieteni,seriale etc ). Ce ma caracterizeaza? In fiecare dimineata imi pun alarma la televizor pentru ca sper sa ma trezesc mai repede. Nici gand. Lenevesc pana la 10-11 in pat pana cand realizez ca trebuie sa plec la liceu. Imi place sa citesc horoscopul desi nu de foarte multe ori are dreptate. Imi e cam greu sa ma exprim pentru ca pierd sirul ideilor. De multe ori evadez din realitate si imi creez o lume diferita. Regret ca nu citesc mai mult dar de fiecare data cand incep o carte ma distrag Instagram, Facebook, Youtube. Imi place sa imi organizez spatiul de lucru dragut si sa fac proiecte diy. Daca vreti sa vedeti cum arata sau daca aveti nevoie de idei, lasati-mi un comentariu 🙂 . Ma entuziasmez extrem de repede si de multe ori fara sens ca apoi sa fiu dezamagita. Am incercat sa schimb asta in ultimul timp. Imi asum riscuri dar nu foarte des. Imi plac lucrurile legate de beauty,fashion,make-up si iubesc sims :)) .

Sunt multe alte lucruri, bineinteles. Dar cel mai bun mod de a ma cunoaste este sa continui sa citesti pe blog.

xoxo♥

Facebook Comments Box

6 comentarii

  1. Bafta multa iti doresc! Ai profesori buni, asa ca vei urca repede, sunt convinsa. 🙂
    Mi-ar placea sa vad cate ceva de prin revistele tale…

Comentariile sunt închise.