2014 a fost un an foarte bun pentru mine. Am terminat gimnaziul intr-un mod foarte placut cu rezultate bune la examen. M-am intalnit cu oameni noi, am calatorit, am petrecut timp cu prietenii si am inceput liceul foarte bine.

Toata lumea inainte de inceperea unui nou an se gandeste ce planuri are. Sa incepi sa mananci mai sanatos, sa faci mai mult sport, sau mai bine zis sa reusesti sa indeplinesti ce iti propusesei in 2014. Si daca nu a mers nici anul trecut, si nici acum doi ani, cel mai probabil nu o sa mearga nici acum. Asa ca in loc sa iti faci planuri de care nu te tii, de ce nu iti propui niste tinte? 🙂

Asta m-am hotarat sa fac. Totusi mai e o conditie. Trebuie sa nu renunti la ce te-ai gandit. Pentru asta, am cumparat un borcan ( puteti gasi in mai orice magazin) si am scris pe 52 de biletele niste teluri cum ar fii : „Vorbeste cu oameni noi” , ” Suna o prietena veche” , „Raspunde mai mult in clasa” si asa mai departe. In fiecare saptamana extrag „ravasul” si imi propun sa realizez acel lucru. Nu numai ca este o idee foarte buna pentru a avea un an pe placul tau, dar este si o decoratiune foarte draguta. In acelasi timp, este la libertatea ta sa il personalizezi in functie de ce iti doresti.

 

De ce ai nevoie?

  • – un borcan
  • -hartie
  • -foarfeca
  • -carioci colorate sau un instrument de scris dupa bunul plac

Pasi

  1. Scrie 52 de teluri pentru anul acesta ( anul are 52 de saptamani duh :)) )
  2. Taie biletelele si impacheteaza-le
  3. Introdu-le in borcan
  4. Daca ti se pare dragut,poti sa decorezi borcanul dupa gust( pentru asta s-ar putea sa ai nevoie de lipici)

Nu s-a terminat inca prima saptamana din 2015 asa ca inca mai ai timp 😉 Spor la lucru!

xoxo♥

Facebook Comments Box