Chiar daca a trecut Craciunul, nu e niciodata un moment prost pentru cadouri. Astazi am cateva idei de ce poti cumpara pentru fete. Fie ca e pentru prietena, iubita sau mama, daca nu stii ce sa cauti, mai jos sunt cateva lucruri foarte dragute si la preturi rezonabile.

In primul rand, daca stii ca cea pentru care cumperi cadoul este pasionata de decoratiuni, poti cauta in Jysk. Si tuturor fetelor le plac chestiile dragute cu care sa isi infrumuseteze camera 😉 .

Alta idee buna, pentru ca oricarei fete ii plac aromele parfumate si ca locul unde se relaxeaza sa miroasa bine, sunt lumanarile.

Daca stiti ca face parte dintr-un fandom, poti alege ca varianta pentru cadou basically orice legat de acel lucru :)) . Cateva idei mai jos :

In cazul in care cauti un cadou mai special sau vrei sa ii transmiti ceva persoanei careia ii faci cadoul, poti sa cumperi un tablou cu mesaj. <3

De asemenea, nu poti da gres cu accesorii cand vine vorba de fete. Un magazin unde poti gasi lucruri dragute si la un pret bun e C&A :

Sau poti sa gasesti ceva dragut care poate fii folosit mai des. Papucii de mai jos sunt super comfortabili si adorabili 🙂

In final, daca nici una dintre variantele de mai sus nu iti surad sau nu iti permiti sa cheltui bani, un lucru facut manual este perfect si va ramane imprimat cu siguranta in minte ca o amintire frumoasa. Idei despre cadouri DIY in curand.

Cred ca pentru moment v-am dat destule variante :)) Ramane sa va ganditi ce tip de fata e cea care va primi cadoul si cu siguranta ceva din cele de mai sus ii vor aduce un zambet.

Succes la cumparaturi! 🙂

xoxo♥

Facebook Comments Box