Mainile imi tremura. Astept. Ce? Nici eu nu stiu. Acum o saptamana totul era altfel. Mult mai simplu. Mult mai clar, mult mai frumos. Poate n-a fost niciodata asa. Poate toate gandurile proveneau din imaginatia mea. Poate mi-am facut sperante. Poate traiam ceva ce nu exista. De cate ori s-a intamplat? Mai bine zis, de cate ori se intampla. De foarte multe ori. Nu toata lumea vede lucrurile cum le vezi tu, nu toti au aceeasi parere, nu toti cred acelasi lucru.

Diversitatea e cauza. Mintile noastre sunt niste locuri pe cat de complexe, pe atat de simple. Ideile acestea pot sa te macine zile intregi si sa te consume sau din potriva sa te faca cel mai fericit om, ca si cum nimic mai bun nu se poate intampla. Si apoi vine o perioada in care lucrurile merg bine, foarte bine chiar. Nu cum ti-ai imaginat neaparat. Altfel, dar tot bine. Se intampla multe, te schimbi, realizezi anumite lucruri, te bucuri mai mult de chestii simple. Totul pare perfect. Mult mai frumos decat te-ai fi gandit vreodata. Asta nu dureaza mult pentru ca urmeaza faza in care lucrurile o iau la vale. La inceput e insesizabil, nu realizezi ca se schimba ceva. Dar cu cat dureaza mai mult, cu atat iti dai seama ca ceva nu mai e la fel. Chestia asta poate sa se desfasoare in mod treptat sau brusc, cand te astepti cel mai putin. Si te gandesti ce s-a intamplat. Daca e doar ceva trecator. Doar ca nu se termina. Lucrurile se inrautatesc si tu cauti o cale de scapare. Zambesti in fata tuturor si cand ramai singur cu castile in urechi, mintea ti-o ia razna. Cand crezi ca ai gasit solutia si faci o schimbare ce se intampla? Asta trebuie sa afli tu. E posibil sa devii fericit din nou sau sa o iei de la capat in curand cu altceva sau altcineva. Ce rezolva asta? Nimic. Dar asa va fii mereu. Viata nu e facuta din norisori de vata si fericire infinita. Si poate ar fii plictisitor sa fie asa. Niciodata sa nu inveti sa te ridici. Asta cred ca ne defineste. Cum o luam de la capat. Asta daca o facem.

Si aici ma aflu cu mainile inca tremurande stiind ca indiferent care va fii raspunsul de data asta, acelasi lucru va urma.

xoxo❤

Facebook Comments Box