Inveti multe lucruri la scoala. Unele mai folositoare, altele mai putin. Dar nimeni nu iti va preda lectiile cu adevarat importante. Astea sunt doar cinci.

1. Nu irosi timpul!

Si nu ma refer la a sta degeaba in loc sa inveti sau sa faci ceva productiv. Daca simti ca ceva nu merge bine, nu ignora. Fa ceva in legatura cu asta si cu siguranta totul va fi bine. E pacat sa iti irosesti vremea cu lucruri care nu te fac fericit/a.

tumblr_mtp8l6fwTh1qbh26io1_r1_500

2. Nu trebuie sa fii ca ceilalti.

Daca prietenii tai fumeaza, nu inseamna ca trebuie sa fumezi si tu. La fel este cu orice altceva. Bineinteles ca nu este greu ca altii sa te influenteze dar daca stii ce vrei si te cunosti pe tine insuti, poti face alegeri singur/a.

bad-influence-gif

3. Nu ii lasa pe altii sa decida cine esti.

Cineva spune lucruri negative despre tine sau incearca sa te faca sa te schimbi? Nu inseamna ca ce spun ei te reprezinta. E doar parerea lor. Si asta e ok, dar nu trebuie sa te defineasca parerea celorlalti despre tine.

Regina-I-know-who-i-am-once-upon-a-time-33145168-400-224

4. Orice se intampla cu un motiv!
 Mereu se va intampla ceva rau si vei regreta unele decizii, dar adevarul este ca nimic nu se intampla fara motiv. Fiecare greseala are rostul de a te invata ceva pentru viitor. Asa ca nu trebuie sa regreti nimic.

a_480x293

5. Nu poti sa fi prieten cu toata lumea.

O sa te intalnesti cu unele persoane cu care pur si simplu nu vei putea comunica sau de care nu o sa iti placa. Nu poti sa te fortezi sa te imprietenesti cu toata lumea.

I-dont-like-you-at-all

 

Tu ce lectii ai invatat?

xoxo❤

Facebook Comments Box