Mai tii minte prima data cand ai gatit ceva? Cum a iesit varza si mama ta a tipat la tine ca ai umplut bucataria de fum? Si totusi erai mandru/a de tine. Sau prima data cand ai crezut ca ai gasit baiatul/fata perfecta si dupa un timp s-a dovedit ca nu a fost chiar asa. Sau cand era un loc liber in tramvai si voiai sa il ocupi si s-a asezat altcineva, dar pana la urma au venit controlorii si au dat persoana jos de pe scaun si tu ai scapat ca prin urechile acului.

Eu cred in doua lucruri:

In orice bine exista rau si in orice rau exista bine.

Totul se intampla pentru un motiv.

Ai observat? De fiecare data cand se intampla sa fi fericit/a urmeaza ceva neasteptat. Si mereu cand ai o stare groaznica se intampla ceva bun dupa un timp.

I+wasn+t+expecting+that+at+all+_52f728e91fbbfa4f858eee0067e359e3

Mi se pare ca exista un echilibru in vietile noastre de zi cu zi. Pana la urma daca totul ar fi la fel, ar deveni plictisitor. E ca intr-o poveste. Mereu se intampla cate ceva nou. Mereu exista plot twist-uri. Chestii la care nu te astepti. Dar intr-un final totul se leaga. Cateodata se sfarseste cu bine, cateodata nu.

anigif_enhanced-11173-1394637231-39

Pana anul asta nu aveam mare incredere in faza ca totul se intampla pentru un motiv. Dar de la un timp am observat ca de fapt cam asa sta treaba. Cum am zis, totul se leaga. Totul are sens pana la urma. Chiar daca pe moment pare fara nici un rost si regreti unele decizii, realizezi mai tarziu ca nimic nu e intamplator si cel putin ai invatat ceva sa speram din experienta. Pe viitor o sa stii ce sa faci.

giphyDar tu? Tu mai tii minte cand a fost prima data cand ai avut un moment de realizare?

xoxo♡

Facebook Comments Box