E 10. Oh la naiba. Iar nu a sunat alarma. Te ridici rapid din pat si fugi spre baie. Iti aranjezi cum poti parul, dai cu putin fond de ten, tragi niste colanti pe tine, iei in graba un pulover comfortabil si iesi pe usa. In drum spre liceu pierzi doua masini, ti se blocheaza telefonul si intarzii. Aflii ca ai luat 5 la testul de la chimie, realizezi ca ti-ai pierdut pachetul cu mancare si nici nu ai bani. Ai o stare de tot rasul.

A doua zi te trezesti invigorat si observi ca parul iti sta foarte bine. Ti-ai pregatit hainele noi de seara si abia astepti sa te lauzi cu ele. Ai timp sa mananci, ba chiar sa stai putin pe telefon si pleci usor spre scoala. Prinzi autobuzul fix la timp si prinzi si loc. Cand ajungi la liceu primesti complimente pentru cum arati si ti se spune ca ai luat 10 la fizica la test. Nu-i rau.
Asa se intampla pentru toti.
Sunt zile si zile. Cateodata o sa iti mearga mai bine, cateodata mai putin bine.
Hai sa iti spun un secret. Cei din jurul tau? Nu isi dau seama de asa ceva, de ce probleme ai tu.
Se concentreaza pe ce ii doare pe ei. Asa ca nu iti face griji.
Cand ai o zi proasta, aminteste-ti ca atunci cand ai timp sa faci ceva ce iti place. Vorbeste cu prietenul/prietena care stii ca te face sa te simti bine, asculta muzica ta preferata, uita-te la un film bun.
Se uita zilele rele. Si daca nu se uita, din ele ies povesti foarte bune.
xoxo

Facebook Comments Box