Deja te-ai obisnuit cu liceul. Profesorii, colegii, directoarea, stii unde sunt baile, unde e biblioteca, unde e locul de fumat, unde se strang toti ca sa mai traga un chiul, drumul spre scoala,  pe aia mai mari. Stii in mare care e treaba.

Pentru ăi din generala poate fi putin scary sa incepi liceul mai ales daca e in alta institutie fata de unde ai fost inainte. Nu cunosti nimic. Dar usor usor descoperi si tu oameni, locatii, mici trucuri. Si asa incepi sa vezi cum e viata de 9-12.
A trecut un semetru si jumatate de cand am pasit pentru prima data in frumosul meu liceu in calitate de eleva. Atunci nu stiam nici pana unde se intinde curtea,  unde e cabinetul medical sau ca sala de festivitati face cat doua sali de clasa mai mari. A durat cam o luna pana sa ma obisnuiesc si sa aflu toate cele.
Restul descoperi pe parcurs.
Asa ca voi cei de a opta nu va ingrijorati de ce urmeaza. O sa fiti putin confuzi la inceput, dar va obisnuiti incet incet. Sa nu va temeti de necunoscut. Doar un lucru va „spoilaresc”. E de un infinit de ori mai tare decat generala.
xoxo❤

Facebook Comments Box