Initial am vrut sa postez chestii random pe blog. Filme, carti, jocuri. Plot twist. Am ajuns sa fiu la sentiment acum. Imi exprim trairile, frustarile, va povestesc de experientele mele. Imi place mai mult asa.
Si daca tot sunt la sentiment, hai sa va povestesc de cateva tipuri de persoane pe care le ador.

Stiti persoanele alea care rad din orice si te inveselesc orice ar fi? Poti sa ai si conversatii profunde cu ele si sa vorbiti despre ce vise, temeri si experiente aveti fix dupa ce faceti o gluma de genul „That’s what she said.” . Cunosc si eu persoane asa si le multumesc ca fac parte din viata mea.
Stiti persoanele alea pe care le cunosti de foarte mult timp? De cand erai in clasa intai sau a doua. Ati crescut impreuna si v-ati observat cum ati trecut prin diverse faze. De cand va jucati impreuna cu papusile sau cu masinutele pana la prima intalnire.
Mergeti impreuna in vacante, va cunoasteti toate hainele, iesiti in oras. Sunteti ca si cum ati face parte din aceeasi familie. Cunosc si eu persoane asa si le multumesc ca fac parte din viata mea.
Stiti persoanele alea cu care poti sa fi tu insuti si sa nu trebuiasca sa te gandesti prea mult la ce spui? Oricine se simte genial in preajma lor. Cunosc si eu persoane asa si le multumesc ca fac parte din viata mea.
Mai sunt multe tipuri de oameni frumosi dar cred ca e destula dulcegarie pentru acum. Am fost prea melancolica, prea profunda, prea ca la tara.
Voi pe cine iubiti?
xoxo

Facebook Comments Box