In ultimul timp am avut o obsesie. Sa scriu. Imi place. Mai ales ca pot sa scriu ce vreau. Aproape. Dar pot sa imi exprim ideile liber, sa dau sfaturi, sa comunic, sa imi dau cu parerea fara ca nimeni sa comenteze si sa ma deranjeze. Nu prea dau importanta negativitatii.
Dar nu de placerea mea vreau sa vorbim azi. Vreau sa vorbim despre dependente.


De orice fel. Trupe, seriale, filme si cel mai rau de persoane. E daunator. Te concentrezi pe ceva care nici nu e important. E doar o iluzie. De ce ne-ar interesa asa de mult viata altcuiva? A unei vedete de exemplu. Cutare a divortat. Naspa. Totusi se intampla chestii de genul in fiecare zi. Azi cutare a castigat nu stiu ce premiu. Bravo ei/lui. Sa te interesezi din cand in cand de ce face cutare ăsta nu e rau, dar daca stai non stop sa ii urmaresti fiecare miscare e o problema. E ca si cum ai face asta cu tanti de la etajul 3. Iti pasa tie daca i s-a inundat casa? Daca nu te afecteaza, nu prea te intereseaza. 
Am avut si eu cateva obsesii. In a saptea One Direction, in a sasea Maroon 5 si probabil si altele de care imi amintesc acum. Nu sunt bune obsesiile astea. Daca le duci la extreme poti sa ranesti lumea sau chiar tie sa iti faci rau.
Voi ce experiente ati avut cu dependentele?
xoxo❤

Facebook Comments Box