De multe ori avem dificultati cand vine vorba de a ne intelege cu parintii. Nu ne lasa sa iesim cand vrem, nu ne asculta, ne ignora si lista continua. Ca sa le castigi increderea ai de facut trei lucruri.


In primul rand, de fiecare data cand pleci cu prietenii prin oras, asigura-te ca le raspunzi la mesaje si le spui unde esti, cu cine si cam cat vei mai ramane. Astfel o sa poti sa te distrezi in liniste si parintii tai o sa te stie in siguranta.
Al doilea lucru este sa fii deschis in fata lor. Gaseste un moment potrivit cand nu sunt ocupati si sunt dornici sa te asculte si povesteste-le ce te macina. Sfaturile lor vor fii cele mai sincere.
Ultimul sfat este ca atunci cand va contraziceti sa iti imaginezi ca te certi cu un prieten. Pur si simplu aveti pareri diferite. E ok. Intelegeti-va cumva astfel incat sa iesiti amandoi multumiti de rezultat.
Cateva lucruri in plus de stiut sunt ca la fel ca tine, nu au mereu chef de vorba si nu trebuie sa te superi daca iti spun sa vorbiti alta data. Se pot lua cateodata de cele mai stupide lucruri, dar incearca ori sa ignori comentariile ori sa le explici. Si daca sunt duri cu tine, stiu ca ai mai auzit, dar sunt asa pentru ca iti vor binele. Daca totusi nu iti place cum abordeaza situatia, spune-le.
xoxo❤

Facebook Comments Box