Mai e o luna si luam vacanta. In sfarsit vara. Totusi o sa vina din nou zilele cand o sa stam degeaba inchisi in casa fara idee de ce sa facem. Am facut o lista cu mai multe optiuni pentru zilele de genul.

1.In parc
Fie ca inchiriezi o bicicleta(nu uita sa aduci buletinul si daca vrei sa nu platesti nimic, inchiriaza de pe partea stanga a intrarii de la Charles de Gaulle din Hera, nu cea din dreapta), fie ca iesi la un picnic cu prietenii (trebuie sa iei mancare, bautura si optional niste carti de joc sau de echipa), cateva ore relaxante intr-un parc o sa te binedispuna mai ales daca vremea este buna. Ca o idee in plus, tot in Herastrau exista un loc special amenajat cu multe carti si pufuri pe care sa stai, palete si alte lucruri dragute care sa iti faca ziua mai placuta. Seara sunt si filme cum ar fi The Notebook sau spectacole de muzica(Roaba cu carti) .

image

2. La o terasa
In loc sa mergi din nou la Mc, alege o terasa unde poti sa mananci ceva bun si sanatos. De exemplu Journey Pub, care este undeva pe langa Piata Romana. Dupa ce ai terminat de mancat, poti sa cobori la subsol si sa incerci board games, playstation sau altele. E un loc unde cu siguranta nu o sa te plictisesti.

3. In centrul vechi
Mai pe seara poti iesi in centrul vechi unde ai o lista luunga de locuri unde sa stai. Karaoke, golf, teatru sa pur si simplu un pahar de cam ce vrei tu iti stau la dispozitie. Locul meu preferat este Golf Planet pentru atmosfera si pentru ca poti petrece ore bune si sa nu te plictisesti.

4. La concert/ festival
Untold, Summer Well si multe alte evenimente au loc vara asta. In afara faptului ca ai ocazia sa te bucuri de muzica buna, din nou, atmosfera este foarte tare si te umple de energie. Cauta bilete la spectacolele la care ai vrea sa te duci si distreaza-te.

5. La piscina
Daca mori de cald in casa (ceea ce e foarte probabil), du-te la o piscina sau la un strand cu prietenii. Nu conteaza daca vrei sa te distrezi sau sa te relaxezi, poti sa le faci pe ambele.

Asta e lista cu lucruri de facut vara in loc de stat degeaba.
Voi ce v-ati propus sa faceti vara asta?
xoxo❤

Facebook Comments Box