Sunt destul de pretentioasa in ultimul timp cand vine vorba de seriale sau de filme pentru ca nu stiu de ce dar nu mai am rabdare. Totusi, cand gasesc ceva care chiar sa imi placa, aia e. Urmatoarea saptamana altceva nu fac. Astea sunt top 6 seriale underrated care mi-au placut foarte mult.

1. My Mad Fat Diary

Nu mai stiu cum am auzit de serial, dar stiu ca mi-a placut foarte mult inca din primul episod. Ambele sezoane sunt pe YouTube la fel ca si al treilea care a aparut recent. E vorba de o tipa supraponderala care a fost intr-un spital de recuperare dupa ce a incercat sa se sinucida din cauza greutatii. Serialul incepe cu momentul in care iese de acolo si se intalneste cu o fosta prietena si intra in grupul ei de prieteni. Restul e istorie.

2. Humans

Am dat acum o saptamana de un serial foarte tare. Humans spune povestea unei familii din viitor care locuieste in Anglia si tocmai si-a luat un robot de casa sub forma omeneasca, pe nume Mia. Mia face parte dintr-un grup mai special de roboti care pot sa si simta. Dupa ce s-a despartit de restul grupului, a ajuns sa fie pusa la vanzare. Pana acum sunt doar patru episoade, dar apare unul in fiecare saptamana.

3. Orphan Black

Recunosc ca m-am uitat doar la un episod si acum ceva timp, doar ca tin minte ca mi-a placut foarte mult ideea. Sarah ajunge cumva sa afle ca exista mai multe clone dupa ea si ca cineva planuieste sa le omoare pe toate, inclusiv pe ea.

4. Shameless

La fel, nu m-am uitat prea mult la el, dar e un serial foarte bun si catchy in care este vorba de un tata alcolic si familia sa. Nu e neaparat drama, are si momente de comedie. Dar cel mai interesant e sa vezi ce se schimba in viata lor pe parcursul sezoanelor. Poti sa alegi fie varianta britanica, fie cea americana.

5.  Diva cu greutate

Stiu ca mai mereu inainte sa merg la liceu dadeam pe ProTv si asteptam sa inceapa serialul. E vorba despre un model care moare si cumva se trezeste in corpul unei avocate. Chiar mi se pare foarte dragut si amuzant serialul, recomand!

6. Selfie

Alt serial foarte dragut in care e vorba despre o femeie care e obsedata de social media si vrea sa scape de asta cu ajutorul unui tip care ii va deveni prieten si poate mai mult de atat. Singurul lucru prost e ca serialul s-a anulat si la sfarsit te lasa oarecum in aer si nu iti spune ce se intampla la sfarsit.

Voi ce seriale cunoasteti si sunt underrated?

xoxo❤

Facebook Comments Box