Sigur macar ca ati auzit de pagina „Oameni ai Bucurestiului”. Pentru ca o admir foarte mult si mereu imi face ziua mai buna cu postarile, m-am gandit ca mi-ar placea foarte mult sa ii iau un interviu fotografului despre concept si despre viata de liceu.

image

INLICEU: Cum ti-a venit ideea pentru pagina?
Oameni ai Bucurestiului: Am vrut sa ma afirm ca fotograf print-un fel anume si am descoperit Humans of New York si am facut asta. Am vrut sa fie un pic original totusi si i-am dat un titlu in romana sa strang o comunitate de romani pe pagina asta.

INLICEU: Ai intalnit fani pana acum?
Oameni ai Bucurestiului: Cand ii abordez sa le fac poze, da.

INLICEU:Cati sunteti si cum veniti cu intrebarile?
Oameni ai Bucurestiului: Sunt doar eu Cosma. Intrebarile sunt de pe Google. Am cautat „Good Questions” si am ales cateva de pe acolo, pe langa cele folosite si pe HONY(Humans of New York).

INLICEU: Care a fost cea mai frumoasa poveste?
Oameni ai Bucurestiului: Asta.

image

INLICEU: Cum ai descrie viata de liceu?
Oameni ai Bucurestiului: Inchisoare. Pierdere de timp. Ca sa dezvolt un pic, eu am invatat in liceu intr-o sala de amfiteatru si mereu stateam sus in ultima banca unde dormeam orele. Singurele dati cand ma ridicam era cand faceau profesorii prezenta. Imi placeau orele de matematica si romana totusi. Si nu pentru ca sunt importante, dar parca erau interesanti profii. Profesorii aia interesanti ii gasesti si in viata de zi cu zi si nu neaparat in clasa.

Gasesti pagina lui aici.
xoxo❤

Facebook Comments Box

1 comentariu

Comentariile sunt închise.