Prima data cand am fost la Aventura Parc a fost acum 5 ani, deci nu-mi amintesc mare lucru in afara de povestea eterna pe care o spune o prietena de cum era sa o omor. Am plecat mai devreme pe tiroliana pentru ca nu mi-am dat seama ca ea inca era pe platforma la celalalt capat si s-a lovit putin. Dar e ok, stati linistiti, n-a murit nimeni. Decat curajul ei. Ooo. Scuze Alexandra :))

Si saptamana trecuta am fost din nou in Brasov la parcul asta. E mai tare decat imi aminteam.

Copii de la 4 ani se aventureaza pe trasee in timp ce parintii lor le fac poze si ii incurajeaza. Unii ii incurajeaza, altii sunt mai duri. Deci ori auzi „Hai mami ca esti puternic.” ori auzi „Hai ba tata ori treci ori te dau jos.” . De fapt chiar am vazut un baietel care incerca sa treaca de un butoi si ii era prea frica asa ca a venit un tip care lucra acolo si l-a ajutat. Dar tot s-a dat jos pana la urma piciul.

Dupa traseul galben pentru copii urmeaza cel mov. Na, tot pentru copii, dar pentru aia putin mai mari care daca se dau pe tiroliana la un metru sau doi de pamant nu prea ajung in partea cealalta.

Apoi vine verdele care e cu mai multe nivele. Eu cu verde 3 am inceput. Nu e greu deloc. Singura problema a fost ca am nimerit cu un grup de 4-5 in fata mea care se miscau putin mai greu si a trebuit sa stau dupa ei. A fost la un moment dat un obstacol foarte tare: Wrecking Ball. Trageai un fel de sac spre platforma pe care erai si trebuia sa te asezi pe el sa iti dai drumul ca in videoclipul lui Miley.

Urmatoarea culoare e albastru care tot la fel e albastru 1 sau albastru 2. Ala pe care am fost eu a fost chiar ok. Doar o parte mai grea aproape de sfarsit. Prima data te agatai de o sfoara si te ducea pana la o plasa pe care trebuia sa urci. A fost singura parte mai dificila la care m-am chinuit. In rest a fost ok. Deci daca faci verde e foarte posibil sa termini si albastru daca te straduiesti putin la plasa. Totul tine de vointa.

image

Dupa albastru vine rosu care e destul de greu. Nu m-am dus pe el, dar avea de exemplu niste inele suspendate de care trebuia sa treci destul de greu.

Si in final negru e cel mai dificil. Si nu ai voie sa incepi cu traseul negru. Nu te lasa. Mai intai trebuie sa faci alte doua trasee. Oricat de experimentat ai fi, nu esti lasat sa incepi cu traseul negru.

In rest sunt si cateva tiroliane separate printre care una e deasupra lacului. Personal, nu imi plac tirolianele, dar unora li se par faine. Pe langa asta mai e si bungee jumping.

Coada de la bilete nu e foarte lunga, am vazut si mai si. In plus merge si destul de repede. Dupa ce platesti ti se pune echipamentul si dupa intri la instructaj. Ti se spune acolo totul, nu mai zic aici.

Ideea e ca nu e nimic periculos si nu a murit absolut nimeni acolo. Maxim maini sau picioare rupte, dar pe traseele mai grele. Cel mai mult pe cel negru.

Mi se pare un loc foarte tare, pentru toate varstele. Si daca iti e frica sa te duci pe vreun traseu, uita-te putin de jos la cei care se dau si o sa vezi ca nu e deloc naspa.

Distractie placutaa!

Facebook Comments Box

2 comentarii

Comentariile sunt închise.