Si nu oricare escape room. Mai precis, Complete Escape unde am fost saptamana trecuta si am ramas placut impresionata.

Complete Escape se afla la doua statii de Parcul Tineretului, foarte aproape de Unirii. Ca reper se poate lua Dristorul Kebab de la intersectie. De acolo se ajunge foarte simplu. Vezi cel mai bine aici harta.

Am fost impreuna cu Emil , Doru si Andreea care au trecut prin mai multe experiente de genul decat mine si erau deja experti.

Sunt doua camere. Maze Room in care intri legat la ochi pentru o experienta cat mai placuta si unde atmosfera este chiar specifica. Este destul de scary inceputul dat fiind faptul ca nu esti destul de sigur unde esti, ce se va intampla, cand se va deschide lumina si asa mai departe. Dupa un minut insa e ok. Din camera asta nu am reusit sa evadam in 60 de minute, dar mai ramasesera doar cativa pasi.

A doua camera este Upside Down. Mi-a placut foarte mult conceptul de camera cu susul in jos unde bineinteles, trebuia sa gandesti corespunzator. Pentru catva timp nu vei putea face un anumit lucru care iti va manca din timp sau te va incurca. Cand o reusesti sa faci lucrul acela o sa mearga lucrurile mai repede. Pentru asta va trebui sa ai nevoie de ceva. Dar fara spoileree. Aici am gasit cheia cu un minut jumate inainte sa expire timpul.

Varsta limita pentru ambele camere este de 14 ani din cauza dificultatii in principal. Daca esti incepator, recomandat este sa incepi cu Upside Down.

image

Vei primi indicii dupa un anumit timp daca le ceri si ai cum, doar ca un numar limitat pe undeva pe la 5.

Ambele camere mi-au placut foarte mult. Prima pentru ambianta si a doua pentru decor si felul in care trebuia sa gandesti.

Per total, Complete Escape a fost o experienta foarte frumoasa si mi-au ramas in minte camerele mai diferite de alte escape rooms. Tocmai de asta va recomand si voua. Daca vreti sa aflati mai multe detalii sau sa faceti rezervare, intrati aici .

Distractie placuta!

Facebook Comments Box

4 comentarii

Comentariile sunt închise.