In caz ca nu stiati, ieri a aparaut primul episod din sezonul 5 din American Horror Story. De data asta tema e cu un hotel destul de scary of course. Doar ca dupa ce am terminat de vazut episodul ma gandeam doar „wtf”

image

Facem o recapitulare de ce inseamna AHS.

Primul sezon cu familia care statea in casa aia veche si un Evan foarte sexy si Jessica Lane, care juca genial. Mi-a placut.

image

Sezonul doi: Asilum. Sezonul meu preferat din toate. Mi s-a parut foarte tare ideea, mai ales pentru ca erau povesti noi mereu. Exorcizare, alea, alea.

image

N-am ce zice de sezonul trei si patru totusi pentru ca nu m-au fascinat foarte tare. La Coven am incercat sa ma uit de trei ori si de fiecare data ramaneam la un episod anume si dupa ma opream.

Si acum asteptam si eu curioasa si cu nerabdare ca toti ceilalti AHS: Hotel. Si de dimineata l-am vazut. Inceput interesant, nimic brusc cum nu-mi place. Te introduce usor in poveste pana cand *spoiler alert* iese un monstru din saltea si politistii gasesc un om fara ochi si fara limba. Dar asta e partea a douaaa. Fara sa mai dau spoilere e un sezon destul de ciudat, dar heeei macar e cu Lady Gaga.

La ce sa te astepti la sezonul asta din AHS?
1. La chestii mai ciudate ca pana acum
2. Am mai zis Lady Gaga?
3. Nu la Evan Peters din primul episod
4. La destul de mult sange
5. Nici la Jessica Lange. Sorry.

Saptamana viitoare apare al doilea episod. Ma gandeam sa fac in fiecare saptamana o mica recenzie la ce se intampla. Pana atunci, have fun figuring out ce naiba e cu sezonul asta.

Facebook Comments Box