Eei, am o gramada sa va povestesc despre azi. Am avut ocazia sa cunosc multe persoane minunate si sa invat de la ele. Mai pe scurt, ziua de astazi a fost peste asteptarile mele.

Pentru inceput, cum am ajuns la targ am vazut o gramada de make up artisti mai mult sau mai putini profesionisti stransi laolalta intr-un concurs care a durat 3 ore pe putin. Rezultatele au fost cu adevarat pe masura!

image

Apoi am fost la cei de la Hello Body unde erau niste fete foarte dragute si prietenoase. Nicoleta Tudor care a facut minuuni pentru sprancenele mele. Apoi altcineva de la reprezentantii salonului, o fata din Galati mi-a aranjat frumusel frumusel parul si l-a si tuns la sfarsit. Tot la Hello Body se faceau machiaje tip fantasy. De ce? Pentru ca puteau. Mai multi s-au si aranjat pentrj sarbatoarea mexicana care e in perioada asta El día de los muertos.

image

Dupa asta am vorbit cu Stella Badea, make up artist profesionist si de mult in industrie care mi-a facut un look foarte frumos. Am innebunit cand am vazut ce pensule de la MAC si Real Techniques avea! Pentru orice eveniment ai nevoie, iti recomand cu mare caldura sa apelezi la ajutorul ei. In curand vine un interviu cu ea.

image

Printre altele, am trecut pe la standul celor de la CineCitta, o firma de produse de make up din Italia care are sediu in Timisoara. Chiar si asa puteti sa comandati prin curier si sa primiti acasa. Recomand sa va uitati peste fondurile de ten Long Lasting si creioanele de sprancene. Vine cat mai curand un articol in colaborare cu ei.

image

Alte standuri au fost de la atelierele Ibsen, Cupio, SNL, Douglas, BioDerma, cateva legate de tatuaje si altele legate de gene false, produse de infrumusetare sau de make up. S-au tinut pe parcursul zilei si demonstratii, mini spectacole de dans si alte concursuri.

image

Asta a fost ziua mea la Make-Up Fest si ma bucur mult ca am putut lua parte. Astept cu nerabdare si la anul!

Facebook Comments Box

1 comentariu

Comentariile sunt închise.