Stiti momentele alea cand te intreaba cineva ceva si pur si simplu ti se blocheaza creierul? Stai si te holbezi asa fara sa poti sa raspunzi nimic. Te gandesti repede la o idee, dar nu iti vine absolut nimic in minte. Dap, stiti despre ce vorbesc. Momentele alea awkward. Azi va spun cand mi se intampla mie.

1. Cand ma intreaba cineva ce am mai facut in ultimul timp

Mergi lejer pe strada sau stai pe telefon, iti vezi de treaba ta si dintr-o data dai din intamplare peste cineva. O persoana pe care nu ai mai vazut-o de un timp. Vorbiti putin buna-buna, ce faci si dupa te intreaba ce ai mai facut de cand nu v-ati mai vazut. Aaaaa… Pai ce sa fac? Stai si te gandesti scoti doua vorbe si incepe el, respectiv ea. Aaa deci aici voiai sa ajungi. Si incepe si zice pe unde a mai fost, ce a mai dres blablabla. Foarte interesant, mai spune-mi.

image

2. Cand nu aud ce zice cineva

Stai si vorbesti cu cineva frumos, o conversatie poate chiar interesanta cand dintr-o data intervine un deranj fonic, ceva ce te face sa nu mai auzi nimic. Si deja persoana aia vorbeste si vorbeste si tu nu mai intelegi nimic. Tu doar dai din cap si zambesti ca sa nu pari prost. M-ai intrebat ce zi e? Da, da, da. M-ai intrebat daca iti imprumut bani? Da, da, da. M-ai intrebat daca am invatat pentru test? Da, da, da. Stai putin… CARE TEST??

image

3. La ora de mate!!

Am eu un profesor la matematica care poate sa lase pe oricine cu gura cascata. E impresionant, intr-adevar. Astfel ca daca scoate pe aproape oricine din clasa la tabla, nu are cum sa nu ii puna o intrebare (pe putin) cu care sa il incuie. Cum gaseste el intrebarile alea nu stiu si nu cred ca as putea sa deslusesc, dar te lasa asa sa reflectezi asupra vietii(ca asupra problemei nu prea poti), in timp ce te prefaci ca te concentrezi sa dai acolo raspunsul. Cine sa te ajute? Ala io, ala io. Gol acolo sus.

image

4. Cand „imi zburda mintea”

Stii sigur cum e cand cineva vorbeste de prea mult timp. Sau de ceva de care chiar nu te intereseaza. Si ce sa faci ca sa nu fii nepoliticos? Stai si te rogi la Dumnezeu sa termine mai repede. Si astepti si astepti si te pierde in idei. Asa la un moment dat incepi si te gandesti la ale tale. La cum trebuia sa asculti de doamna mama de dimineata si sa iti iei geaca aia (INCAPATANATULE!!) sau daca sa mananci azi la FruFru sau la Mc. Grea alegere. Dupa auzi un „Aloo. Ma auzi ce zic?”. Bineinteles, am retinut tot.

image

5. Cand ma prind controlorii vai, vai

Chiar nu conteaza ce zi e. Una buna, una rea, tot fac ei cumva sa o faca sa devina naspa. Stai linistit in autobuz / tramvai / orice loc unde trec dragii de controlori si dintr-o data auzi ca se valideaza niste carduri. Ooo nu. Asta a fost. N-am la mine. A expirat. Am 14 ani. Am 30 ani si 5 copii acasa. Ma duc la matusa mea la spital. N-am carnetul validat. Si ce daca e decembrie? Dirigul meu are multe pe cap, ok? Ok. Nici rugaciunile nu te mai scapa de astia. O sa fac un articol separat in curand pentru ca am multe povesti cu domnii.

image

Ei, astea sunt numai 5 momente de brainfreeze pe care sunt destul de sigura ca toti le avem. Tu ce povesti de genul ai?

Facebook Comments Box