V-am mai scris acum putin timp despre ce imi place in materie de make-up si despre ce si cum le folosesc. Si pentru ca stiu ca toata lumea cauta produse bune, care sa aiba totusi un pret acceptabil, va spun azi de 4 dintre preferatele mele +bonus ceva ca sa te ajute cand ai un bad hair day.

image

1. Set de pensule

E destul de important ca atunci cand te machiezi sa folosesti un set bun de pensule ca sa iti usurezi treaba. mie imi plac cele din par natural de la Cala, o firma din SUA.

image

2. Gloss

Gloss-ul asta e un fel de Napoleon. Le face pe toate. Mergi la liceu? Da-te cu gloss. Mergi la un interviu? Dap, gloss. Ai o petrecere in seara asta, vine tipul de care iti place si vrei sa arati bine? Unde am pus gloss-ul ala? Desi deobicei nu folosesc ceva de genul, cel de la Claudia Rovelli e preferatul meu. Si pam pam, e doar 8 lei!

image

3. Blush/Bronzer

Ia-le separat, ia-le impreuna, oricum adauga un plus in mod cert. Ca sa eviti look-ul de stafie, ar fi de recomandat sa incerci. Blush am cautat in mai multe locuri si am avut unul de la Maybelline care nu mi s-a parut foarte bun, dar cel de la Claudia Rovelli chiar se vede. Pui mai mult sau mai subtil, dupa gust. Pret? 10 lei.

image

Bonus

Bleh iar a inceput sa ploua. Eh, macar imi sta bine parul. Sau nu? Fie ca ai parul cret, fie ca il ai drept, tuturor ni se intampla sa avem o zi in care sa nu ne stea parul de niciun fel. Ca sa ii dai putin volum si sa il aranjezi, de cw nu folosesti niste spuma? Eu o folosesc pe cea de la Everton. Si bonus la bonus? Nici macar nu miroase groaznic ca majoritatea fixativelor.

image

Produsele sunt de la Axelle si pot fi luate de la magazinul de la Unirii pe unde sunt destul de sigura ca are toata lumea are drum sau comandate online. Preturile sunt super ok si merita o vizita magazinul. Au produse pentru par, unghii si make-up.

Facebook Comments Box