E momentul ala din an special rezervat pentru Secret Santa. In clasa, intre prieteni, peste tot se organizeaza. Si mie imi place mult, dada. Dar atunci cand iti pica cineva caruia habar nu ai ce sa ii cumperi ce faci? Pentru asta am operatiunea SS (*secret santa*)

image

1. Cine e persoana??

O da a venit momentul sa trag biletelul. Doamne ajuta sa am pe cineva relativ cunoscut. Ah sa vedem. Umm cine e asta? Fir-ar. Ce fac?

Stai linistit. Am eu solutia. Cea mai usoara metoda ca sa aflii mai multe despre persoana pe care ai nimerit-o e pur si simplu sa ii intrebi pe prietenii lui sau ei despre ce ii place, ce obsesii are, ce cred ei ca si-ar dori. Insa ai grija! Asigura-te ca informatia nu ajunge mai departe.

Acum ca am aflat despre persoana sa vedem pasul 2.

image

2. Fa-ti plan, dezordonatule

Sau o lista. Cauta pe net idei de cadouri, poate diy ca sa nu mai dai bani, sau ceva la preturi mai mici daca nu ai chef sa dai multi bani.

Nu prea conteaza cat cheltuiesti. Conteaza daca celui caruia ii faci cadou ii place si se bucura. Ca sa il nimeresti la gusturi, intoarce-te la pasul 1.

Ai pus mai multe pe lista si nu stii ce sa alegi? Uita-te atent si cantareste. Vezi cat costa fiecare, de unde poti sa iei, daca poti sa iei.

image

3. Fa rost de marfa

Acum ca ai facut planul si stii relativ ce sa iei, incepe sa te interesezi si sa cauti cea mai buna solutie.

E fata si ii iei machiaje? Vezi ca la Kendra sunt mai ieftine. Ii iei chestii de baieti? Aici nu stiu ce sa zic. Dar pentru asta sunt prietenii, nu-i asa? Intreaba-i pe ei si sigur macar unul o sa stie ce sa iti raspunda.

Cand iei cadoul ai grija de el pana cand il dai. Daca ii iei ciocolata nu o manca oricat de bine arata.

Si ai grija sa nu ii iei prea putine ca dupa sa te simti prost. Sau sa nu uiti sa iei cadoul.

image

4. Punga

Gaseste o punga potrivita pentru ce ai luat. Ai cumparat ceva mai mare? Nu da si tu intr-o punga din care sa iasa cadoul. Ai ceva mai mic? Nu pune intr-o punga mare ca sa aiba asteptari mari si dupa sa te injure pe sub mustati.

image

Asta e ghidul pentru operatiunea SS. Daca ti se pare prea multa bataie de cap, doar pune-o pe mama ta sa faca asta in locul tau.

P.S. Posibil sa vina in curand un articol si cu idei de cadouri.

Facebook Comments Box

1 comentariu

Comentariile sunt închise.