De cand eram mica mi-am dorit sa am o sora mai mare care sa imi dea sfaturi si sa ma ajute, de la care sa fur haine, dar dupa un timp mi-a trecut chestia asta. Cand am vazut filmul Sisters mi-a revenit dorinta.

Tina Fey si Amy Poehler sunt in rolurile principale si joaca doua surori foarte diferite una de cealalta. Maura, care a  divortat cu doi ani in urma si a fost intotdeauna partea responsabila din familie si Kate, care e exact opusul. In film este vorba de ele doua care decid sa aiba o ultima petrecere in casa lor din copilarie inainte ca parintii lor sa o vanda.

image

Regizorul este Jason Moore, acelasi de la Pitch Perfect, iar scenarista e Paula Pell, cunoscuta si de la Saturday Night Live.

Sincera sa fiu nu ma asteptam ca filmul sa fie cine stie ce sau cu multe glume bune, dar pot sa zic ca nu am mai ras de mult asa cum am ras la filmul asta. La un moment dat e o faza foarte amuzanta la care efectiv toata sala radea fara oprire. Mai era o replica, rasul devenea mai galagios.

image

Felul in care este filmata toata petrecerea te face clar sa vrei sa fii si tu acolo, doar nu in locul celor doua surori.

All in all, mi-a placut foarte mult filmul si il recomand oricui vrea o portie de ras. Oh si ca sa va conving pe bune, isi face aparitia in actiune si John Cena.

Trailer-ul poti sa il vezi aici.

Facebook Comments Box