Stiti cum sunt momentele alea awkward cand vrei sa spui ceva in alta limba dar nu iti prea vine pe moment? Sau cand vorbesti cu un om din alta tara pe care nu il intelegi para nada? Oh sau cand cineva iti spune o chestie care suna über cool si razi cand de fapt ar trebui sa faci silence? Oh mio Dio! Ni se intampla tuturor.

image

Gen reclama asta

Deci ce poti sa faci ca sa iesi dintr-o Situation penibila like this? Poti asa: sa suni un prieten, sa intrebi publicul, sa schimbi intrebarea sau sa mergi la Ibsen.

Da’ ce e aia Ibsen?

Este un centru de limbi straine. Nu te-ai astepta la asta, nu? Fii atent. Daca te-ai facut de ras in engleza, germana, italiana, franceza, spaniola sau chiar chineza (stiti tatuajele alea in chineza care inseamna conserva de carne? ei, nu vei avea problema asta), Ibsen te face muy inteligente *wink wink*

image

E foarte aproape de Universitate (Ion Florescu nr.8 et.2 Sector 3) si poti sa iti alegi ce sa inveti din 13 limbi straine printre care si unele mai grele cum ar fi rusa sau suedeza. Profesorii sunt glumeti si de treaba, dar asta nu inseamna ca nu te invata cum si ce trebuie. Orele se desfasoara intr-un mod foarte placut si nu ai deloc gandul ala „Ugh parca nu se mai termina”.

Profesoara cu care fac eu spre exemplu a stat mult timp in America si a fost profesoara la o scoala de acolo si stilul ei de predare e in genul celui din State. Cati dintre profii pe care i-ai avut au venit la ore cu ceva de rontait pentru tine? Nu poti sa mananci nici ce ai tu, nici nu se pune problema sa iti dea ei. Well, ea nu numai ca nu se supara, ba chiar e bucuroasa sa ne ofere.

Cum spun si cei de la Ibsen, nu trebuie sa fii un geniu pentru a vorbi limbi straine, ci trebuie sa ai un profesor bun.

De ce sunt orele asa de placute? Pot sa imi fac ceai de fiecare data, tot centrul e super frumos aranjat si e un spatiu deschis, care iti da impresia de caldura.

Sunt grupe pentru toate varstele si toate nivelurile. Asta mi se pare foarte tare pentru ca nu cred ca cineva de 16 ani ar vrea sa fie in grupa cu cineva de 30-40. Activitatile si interesele sunt clar diferite. Dupa cum e mai avantajos pentru tine, poti sa faci curs individual, semi-individual cu inca o persoana sau intr-un grup de 4-5.

In plus nu e obligatoriu sa ai un nivel anume. Poti invata aici si daca abia stii numerele in limba respectiva si daca vrei sa dai un examen important.

All in all, ca sa nu mai dau nici un spoiler, site-ul lor este asta unde sunt preturile si mai multe informatii.

Facebook Comments Box