Am postat acum ceva vreme o poza pe Facebook si la descriere am zis ceva de un proiect surpriza. Si azi va spun despre ce este de fapt vorba. Despre o carte pentru toata lumea. Fara exceptii. Aici nu te judeca nimeni nici dupa cum te imbraci, nici dupa cum arati, nici dupa ce muzica asculti, nici dupa ce muzica nu asculti, nici dupa felul in care vorbesti, dupa notele de la scoala, dupa varsta, dupa parerile personale. Aici toti chiar suntem egali. Pentru ca vei vedea diversitatea din raspunsuri, care sincera sa fiu m-a surprins si pe mine. O sa vezi povesti diferite de la oameni diferiti.

11226019_926069467483244_5177965620666059063_o
Enter a caption

E si o carte multi-functionala.

Citeste-o cand te-ai plictisit de aceleasi idei si vrei sa vezi ca exista si altele. Citeste-o cand ai nevoie sa intelegi pe altcineva. Citeste-o din curiozitate. Citeste-o ca sa te regasesti. Citeste-o ca sa te pierzi in ea. Citeste-o cand simti.

Misiunea cartii? Sa te ajute. Sa te faca sa te invarti usor fara sa te ameteasca printre randuri si printre toate perceptiile diferite. Sa te puna la incercare. Sa-ti dea de gandit. Sa-ti arate si o alta perspectiva a lucrurilor.

Proiectul este inca in desfasurare si tocmai de asta am si deschis un grup pe Facebook special pentru oricine vrea sa participe. Acolo sunt intrebarile la care trebuie sa raspunzi si alte informatii.

Participantii vor putea ramane sub anonimat, sa apară cu pseudonim sau cu nume, liceu si poza. Acest lucru va fi decis de catre ei insisi si nu va afecta in nici un fel proiectul sau contributia. Am ales ca anonimatul si pseudonimul sa fie optionale in cazul in care raspunsurile vor contine anumite informatii care sa creeze probleme.

Deci mai informal spus, in cazul in care vrei sa spui ceva care ar putea sa te puna in belele, numele tau nu va aparea in carte si poti sa iti alegi un pseudonim sau pur si simplu sa ramai sub anonimat.

Absolut oricine este binevenit sa participe si sa se exprime liber.

 

Facebook Comments Box

2 comentarii

  1. […] facut o gramada de chestii de care sunt mandra incepand cu deschiderea blog-ului pana la inceperea proiectului cartii „In Liceu”. Mi-am dat seama ce inseamna sa fii un prieten adevarat, cum e sa iubesti pe cineva, cum sa ai […]

Comentariile sunt închise.