Eiii a mai trecut un an si m-am gasit din nou sa scriu pe blog. Chiar pe 3 ianuarie 2015 am postat primul articol in care spuneam cine sunt eu. Ce imi place sa fac, ce nu, cum ma vad eu, ce faceam cand eram mica. Nu stiam ce ma asteapta atunci.

image

In anul care tocmai a trecut s-au intamplat multe. Si am vorbit deja de ce am invatat eu aici, dar n-am zis de ce s-a intamplat pentru „In Liceu” in 2015.

In ianuarie am inceput usor usor sa ma obisnuiesc cu scrisul in mod mai regulat si cu gasitul ideilor. Mi se parea foarte distractiv ca din orice sa gasesc tema pentru articol. Si inca mi se pare. E ca o joaca ceea ce face totul mai usor.

In februarie am inceput sa ma axez pe lucruri mai placute de citit intr-un timp mai scurt. Tot atunci a fost toata faza virala cu rochia care isi schimba culorile. M-am gandit ca e un subiect foarte funny si am scris un articol despre asta care a ajuns sa fie cel mai vizualizat dintre toate pana la sfarsitul anului.

Martie a fost luna in care am scris lucruri mai deep, in care am filozofat si in care scriam in prostie. La un moment dat se stersesera toate articolele pe care le aveam in draft la care lucrasem si m-a enervat foarte tare, dar a doua oara cand le-am scris au iesit si mai bine. Asa se intampla mereu.

Si aprilie a fost o luna foarte buna pentru blog cand am postat articole legate de cum sa iesi bine in poze, cum sa faci poze si sa iasa bine, cum sa faci apa voss . Nu ar trebui sa surprinda pe cineva, dar oamenii chiar vor sa stie cum sa faca ca sa arate perfect in poza si cum sa isi faca singuri apa ca pe Tumblr.

Cand a venit mai a venit si provocarea Charlie Charlie de care era innebunit tot poporul. Pe langa asta am scris si de pregatirile pentru vara.

Iunie am fost mai lenesa si nu am scris decat doua articole toata luna, dar in iulie m-am reapucat de treaba si v-am povestit de plecarea spre Marte si v-am dat idei de gustari si bauturi pentru vara. Tot atunci am postat primele 3 interviuri. Prima data cu Oameni ai Bucurestiului de care sunt mandra, chiar daca acum imi pare rau ca nu am intrebat destule, apoi cu Moda pe Bune, un blog al unei tipe pe care chiar o apreciez pentru cat de des posteaza si pentru ideile pe care le are, apoi cu Dan Iliuta care este inca in liceu si a reusit sa ajunga cu propriul film la Cannes. Asta da goals!

In luna august am fost plecata destul de mult si nu am apucat sa ma ocup foarte mult de blog, dar si cand mi-am gasit timp am scris de niste ciudatenii de unghii. Trenduri peste trenduri.

In septembrie am postat primul guest post ever de la o prietena si am avut o colaborare (prima!) cu Complete Escape. Tot in septembrie i-am luat interviu Ginei Cas, un designer de moda pe care o admir foarte mult.

Octombrie a adus un alt guest post si prima editie de Make-Up Fest

In noiembrie am postat cateva colabarari cu Cinecitta, Axelle si un interviu cu Stella Badea.

Intr-un final, decembrie a fost o luna pe cat de scurta, pe cat de geniala pentru „In Liceu”. Din nou, am postat colaborari cu Ibsen, Bioderma si Bruno Vassari de data asta, am dat drumul la un proiect nou, o fekin carte, am scris despre proiecte DIY pentru Craciun si pentru cadouri si ca sa termin frumos i-am luat interviu unei tipe din Florida care este make-up artist.

Asta a fost primul pentru „In Liceu”. In 2016 am in plan sa postez mai des, dar in acelasi timp sa nu ma stresez prea mult ca sa nu o mai fac din placere, sa incep sa scriu review-uri de filme, sa particip la mai multe evenimente si asteptati-va la o serie de articole in engleza!

Facebook Comments Box