Cu cine a crescut generatia mamelor noastre? Ce puneau bunicile sa cante prin casa cand nu ascultau muzica populara sau altceva? Julio Iglesias. Cu ce am crescut noi? Cu Enrique Iglesias. Cu Hero, cu Takin’ Back My Love si cu tot setul de melodii de ale lui. Ce cantam inca? Pe ce dansam la petreceri? Pe Bailando, El Perdon etc. Si ce se intampla in mai? Totul live!

image

Da, ati citit bine. Pentru a nu stiu cata oara. Enrique Iglesias o sa vina in Bucuresti si o sa faca o cantare la Romexpo pe 12 mai la ora 8. Biletele se pun in vanzare de pe 12 ianuarie de la ora 10 adicaaa maine dimineata.

Cat costa? 339 Standard adica in picioare si la Fan Pit 399.

Atentie, atentie oferta speciala: primele 1000 de bilete de la Fan Pit au reducere de 40 lei. Sounds like a deal.

De ce sa vii?

In primul rand, concertele cu artistii din afara mai ales din America fie ea de Nord fie Latina sunt diferite fata de cele cu artisti de la noi din tara si sunt mult mai de tinut minte.

In plus, o gramada de lume fredoneaza melodiile lui de fiecare data cand le aude la radio sau la o petrecere. Sunt comerciale? Maybe. Unele, io nu neg, dar avem nevoie de asa ceva din cand in cand just for fun.

Toate ca toate, sunt sigura ca o sa fie un concert unde lumea o sa se distreze, o sa se simta bine, o sa cante, o sa danseze, o sa tipe cand o sa il vada pe Enrique, o sa fie multe fete si femei in public, dar chiar cred ca merita sa nu il ratezi.

image

Facebook Comments Box