Cum sa faci a treia zi de weekend o zi corecta

Atentie, pamfleet!

M-am trezit la 10 si am vazut o poza cu o stire de pe Realitatea cum ca nu se face scoala maine. Asta da minune de 2016! Deci dimineata asta a fost una corecta. Si cum facem ziua de maine aka a treia zi de weekend ( 😉 ) una corecta?

image

In primul rand, trebuie sa ne trezim cat mai de dimineata, v-as sfatui sa va puneti chiar si o alarma pe la 5-6 asa.

Dupa ce va treziti si dati o tura-maxim doua de alergat prin jurul blocului, va faceti un mic dejun cu oua, legume, fructe si tot ce mai considerati voi sanatos. Dar aveti grija sa nu mancati prea mult si sa mai salvati niste calorii neconsumate pentru restul zilei.

image

Dupa ce terminati de mancat, de recomandat este sa incepeti temele sau invatatul sau proiectele sau portofoliile sau blestematul zilelor dupa ce va dati seama cate aveti de facut 🙂 .

Mai pe la pranz puteti sa va pregatiti o supa la pliculet sau tot ceva sanatos, bineinteles si apoi puteti sa va intoarceti la lucru.

Seara aveti voie sa luati o gustarica, dar nimic mai mult. Nu uitati de ce aveti de cata treaba aveti.

………

Ok, destul. Stim cu totii ca maine o sa stam in pat toata ziua. Dar partea cu ce avem de facut si cu blestematul e destul de adevarata, however.

Bucurati-va de ziua de maine libera si sa speram ca o sa ninga asa in continuare ca sa stam mai mult acasa.

Imi pare rau ca am scris asa putin, nu am mai postat un articol asa scurt de mult, dar sper ca v-a facut macar sa zambiti. Leneveala placuta.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *