Ghid: cum sa ii castigi corasonul de Valentine’s Day

Trebuie sa continui articolele cu Valentine’s Day. Imi place prea mult tema. Si chiar daca eu ma aflu printre cei care o sa fie solo pe 14 (#noshame) , unii dintre voi o sa petreceti ziua cu partenerul/partenera si odata cu asta vine si stresul ala- mai mare sau mai mic, depinde de „stadiul” in care va aflati- de cu ce sa te imbraci, de unde sa mergeti, de daca n-o sa imi stea parul bine, de unde mergeti si mai ales de ce ii iei. Stick around pentru ca am eu ghidul pentru voi.

image

Vrei sa fii clasic? Ciocolata si flori, ok. Dragut, dar nimic neasteptat, nimic wow asa. Nu ma intelegeti gresit. Nu e vorba de bani aici. E vorba de semnificatie mai mult. Normal, stii ce flori si ce tip de ciocolata prefera (sper!!), dar te-ai gandit putin out of the box? Asta pentru baieti.

Pentru fete, ce sa spun? Unele stau sa isi stoarce creierii, altele fac ceva de mana, altele sunt chill si nu iau nimic. Dar ghiciti ce. Am o solutie pentru orice pentru ca ghidul asta e pentru oricine e interesat.

Vezi peste tot si pe net si la vedete ideea asta. Bluze cu mesaj spesal, chiar asa. Nu e pentru toata lumea, normal, dar personal imi place ideea si pe langa asta sunt o multime de variante din care sa alegi, gen:

image

image

Mai sunt si altele, dar nu le pun aici pe toate. Se gasesc super usor la magazine online sau poti sa perzonalizezi singur daca ai vreo idee mai buna.

Si daca nu e genul tau, poti oricand sa incerci asa ceva:
image

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *