Stiti cat de mult iubesc sa vorbesc despre tot felul de trenduri de la unghiile in forma de mingiute pana la sprancenele cu sclipirici. Treaba mea e sa caut nebuniile noi si sa le impartasesc cu voi. De data am gasit altceva din seria „ce sa facem din ce nu s-a mai facut”. Jumatate de par colorat, dar nu asa oricum. Si posibil sa nu fie chiar ce va asteptati voi sa fie.

image

Unde sa fi inceput toata nebunia? Unde incepe mereu, ăf cors. Pe Instagram. De unde vine si contouring-ul cu banda adeziva si cam tot ce mai poti sa iti inchipui.

E ceva in genul bussines la suprafata, party pe dedesubt. Classy pe dinafara, nyon cat pe dinauntru. Sau cum ar spune un artist in devenire pe care il cunosc, paleta de culori de la desen acolo subtil. Exemplu clar pentru aparentele inseala. Totusi daca stam sa ne gandim in comparatie cu celelalte minuni pe care le-am descoperit, trend-ul asta nu e asa de rau. Ba chiar ar putea functiona. Yup, I can work with that.

Cum se obtine rezultatul mirific? Am stat si m-am gandit putin si am ajuns la concluzia ca asta chiar nu am cum sa va spun eu. Vi-o spun expertii. Sau oricine se ocupa de asta pe Youtube (nu recomand sa incercati acasa totusi decat daca nu v-ar deranja ca parul vostru sa arate ca o „salata” de culori prost amestecata)

Daca ma intrebati pe mine, I have mixed feelings. Arata foarte tare si diferit, dar e si putin cam ciudatel in acelasi timp. Mi se pare ca seamana si cu moda in care te razi pe sub par. Tot ceva pe acolo.

image

Nu am vazut la nicio vedeta nici din afara tarii si nici de la noi urmand trend-ul asta, dar pe Delia as vedea-o clar incercand.

Cel mai prost scenariu daca va decideti sa faceti si voi asta? Sa se incurce vopselele la salon. Cunosc pe cineva careia s-a intamplat. In loc sa se faca un castaniu s-a transformat in Kim Possible si avea parul un rosu mai ceva ca Mr Krabs din Spongebob.

Si mai rau decat asta ce ar fi? Sa se ajunga la nivelul asta:

image
Britney feels you
Facebook Comments Box