Cele mai bune lucruri se intampla atunci cand nu te astepti. Cele mai frumoase momente sunt spontane. Cele mai sincere cuvinte sunt spuse pe moment. Asa l-am cunoscut si eu pe el. Intr-un moment.
image

Stii sentimentul ala cand incepi sa vorbesti cu o persoana si presimti ca o sa faca parte din viata ta? Si parca vrei sa ii spui tot ce te apasa, toate fazele de care ai ras in trecut si pe care inca le tii minte, toate amintirile de cand erai copil, data aia cand te-ai facut de ras in prima zi de scoala.

E pur si simplu cineva in care simti ca poti sa ai incredere. Nu pot explica fenomenul, dar stiu ca n-as vrea sa dispara.

Asa l-am cunoscut pe el.

Cunoastem multi oameni zilnic pe oriunde mergem, dar cu unii se formeaza o legatura si e mai clar decat orice altceva. Aveti aceeasi gandire, aceleasi planuri pentru viitor, radeti zgomotos la aceleasi lucruri stupide fara sa va fie rusine.

Acel cineva pe care cauti de mai mult timp. Candva, intr-un fel neasteptat, gasesti ceea ce iti doreai. Si nu conteaza ce fel de relatie aveti. Prieteni, iubiti. E conexiunea aia acolo care e atat de greu de ignorat si poate prea usor de constientizat.

Asa l-am cunoscut pe el.

Timpul e foarte important. Schimba toate asteptarile, ceea ce exista in jurul tau si mai ales pe tine.

Se intampla de prea multe ori si o sa vina momentul cand o sa ne schimbe si pe noi.

Fiecare poveste e diferita. Si fiecare are anumite lucruri care o deosebesc fata de celelalte. Fie ca e vorba de oamenii care contureaza scenariul, de circumstantele in care se gasesc, de unele piedici care apar in calea lor, de final, insa sunt si unele povesti nemuritoare. Si imi place sa cred ca a mea si a lui e una dintre ele.

Facebook Comments