Ce vor fetele de la baieti?

Ce vor fetele?

Prea multe variante, domnule! Mult prea multe. Poze pe net cu „goaaals” cu o gramada de haine, o gramada de machiaje, poze cu teancuri de bani, cu nu stiu cate rasfeturi de genul. Hai sa va spun eu ce vor fetele. Unele vor toate cele de mai sus si mai mult de atat, dar baieti, credeti-ma, mai e speranta pentru voi. Trebuie doar sa incetati sa fiti asa fraieruti si sa va uitati doar dupa fetele pretentioase, reveniti putin la cele simple. Sa va spun ce vreau eu ca fata de la un baiat. Si unele dintre astea sunt valabile penru oricine si mai ales si pentru sexul opus mie.

 Atentie!

Fetele vor atentie. Da, normal ca vrem atentie. Si asta nu ne face rasfatate. E ceva normal. Daca te iubesc, vreau sa ma lasi sa te iubesc si sa nu cred ca e un chin pentru tine, ca nu sunt asa de importanta incat sa iti faci timp pentru mine, sa te gandesti la mine, sa ma asculti. Nu vreau sa ne vedem zi de zi. Vreau sa te simt aproape in fiecare zi de oriunde ai fi. Chiar daca esti langa mine sau acasa la tine sau plecat in alta parte. Nu sunt egoista. De fiecare data cand ai o problema o sa te ascult si o sa incerc sa te ajut cat pot eu de bine, dar astept sa fim amandoi alaturi unul de altul. Gresesc?

Sa vorbim!

Vrem sa putem sa vorbim cu voi liber. Sa radem ca tontii impreuna, sa facem cele mai tampite glume, ca oriunde mergem sau orice facem sa fie amuzant pentru ca suntem noi acolo, sa stam sa ne contrazicem pe lucruri de la ce topping e mai bun pentru pizza pana cum oamenii se indeparteaza mai greu sau usor unii de altii.

Sa ne faceti cadouri.

Nu avem mari pretentii daca ne alegeti cum trebuie. Aniversare? Ziua mea? Eveniment important? Sa te puna ala rau sa uiti. Stiu ca voi nu aveti memorie prea mare si nu dati atata importanta, dar scrieti-va pe frunte daca trebuie. Doar nu uitati. Si cand vine vorba de cadouri, credeti-ma ca alea care au semnificatie conteaza cel mai mult in ochii nostri. Da, e frumos sa primesti un buchet mare de flori, un urs cat usa, un parfum care sa miroasa bine, dar nimic nu ne socheaza mai mult fata decat atunci cand va ganditi singuri la cum sa ne surprindeti intr-un mod original, cum sa ne aratati ca va pasa. Spun din nou ca nu asteptam asta din partea voastra fara ca noi sa facem la fel sau mai mult daca ne loveste indragosteala grav.

Iubiti-ne!

Aratati-ne ce e mai frumos din noi, fiti atenti cu noi, dati-ne o vorba buna, fiti alaturi de noi cand avem nevoie, ridicati-ne cand suntem jos (si la propriu si la figurat), fiti cel mai bun prieten pe langa altele, nu ne mintiti fara rost si cel mai important nu ne luati ca atare.

Nu ne luati ca atare pentru ca daca faceti asta pentru prea mult timp o sa ne pierdeti si poate o sa realizati prea tarziu ca ati ignorat niste lucruri, care nu erau deloc de neglijat.

Iubiti-ne! Iubiti-ne pe fiecare diferit, dar iubiti-ne. Mai mult nu o sa va cerem.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *