O noua lansare!

Cand v-am povestit de prima lansare v-am anuntat si ca o sa urmeze o a doua, dar de data asta intr-o atmosfera mai relaxata la Brasserie Cotroceni pe 29 mai.

Zis si facut!

Am ajuns la locatie (Strada Ernest Juvara Nr. 3-5, Bucuresti, Sector 1) si dupa ce am facut putine aranjamente au inceput sa vina si invitatii rand pe rand.


Domnul Costel Postolache de la editura Integral a deschis evenimentul vorbind despre carte, iar apoi a urmat Jean Gavril. Nu il cunostaem atat de bine si il auzisem doar cantand in deschidere la concertul lui Mihail de la Hard Rock Cafe, insa cand a inceput sa povesteasca despre
toate taberele in care s-a dus si ce nebunii facea pe acolo, cum imbina arhitectura cu muzica, ne-a dat cateva sfaturi, ne-a povestit despre aventurile lui in Europa si ne-a si cantat cateva melodii de ale lui printre care „Totul sau nimic”, am inceput cu totii sa il cunoastem mai bine (dati-i un like aici ca sa urmariti ce mai face).

O sa vina si pe 10 iunie in sala 16 la ora 13:30 in Cosbuc cand vom vorbi despre carte!

Oana Tache, care e o tipa super super de gasca si simpatica ne-a povestit despre placerea ei nevinovata pentru Kylie Minogue de cand era adolescenta si cum a ajuns sa lucreze la MTV si ProTV.
Ca sa fie o lansare corecta, am avut parte si de desert din partea brasseriei.

Cheescake, croissante, capsuni si tot asa. S-au dus toate imediat!

c: Livia Maria Sîrbu

New fashion, firma Bogas mai precis a fost sponsor al evenimentului si au oferit un outfit pentru tombola. Check ‘em out! Au niste haine tare dragute.


Apoi a urmat ce atrage atentia tuturor la un party. Photooboth! Party Snap fotodivertisment au adus ecranul verde, fundalurile amuzante, recuzita pentru poze si distractia. Toti invitatii au trecut rand pe rand sa faca poze ba cu invitatii, ba singuri, ba in grup si daca sunteti in cautare de ceva care sa va faca evenimentul deosebit si de tinut minte, va recomand toata increderea sa ii contactati pentru ca amintirile ne aduc impreuna si cu asta se ocupa Partysnap!


Si pentru ca fara multumirile de sfarsit nu se poate, multumesc Brasserie Cotroceni, PartySnap, New Fashion, invitatilor speciali Jean Gavril si Oana Tache si celor care au participat. Sper ca v-ati simtit bine!

Ne vedem pe 10 iunie la 13:30 in sala 16 din Cosbuc cu Jean once again si Stella Badea.

See you then.

Facebook Comments Box