Tabara de vara!

Imi plac mult taberele si in fiecare vara aleg macar una in care sa merg. Fiecare dintre ele are ceva aparte, care o face sa devina memorabila. Oamenii, locurile, experientele, etc. Totusi, stii ca ai fost intr-o tabara cu adevarat frumoasa atunci cand inainte de plecare se lasa cu lacrimi. Daca nu vi s-a intamplat asta macar odata, inseamna ca nu ati gasit inca Tabere de Vara. Saptamana trecuta am fost la Sambata de Sus alaturi de ei, fara sa cunosc pe nimeni la inceput, iar peste 6 zile m-am trezit intr-o familie mare si frumoasa. Inca nu v-am convins? Cititi in continuare ca sa aflati cum o simpla tabara a reusit sa ne aduca tuturor amintiri deosebite.

 

Poate sa para infricosator cand te duci intr-un loc nou singur, fara sa stii pe nimeni. Totusi, in prima zi de la Sambata de Sus am reusit sa ne cunoastem intr-o anumita masura toti unii pe altii printr-un joc pe care eu l-am asemanat cu speed dating. Ne-am asezat in doua linii fata in fata si timp de un minut vorbeam cu vecinul de vizavi despre cine suntem, ce ne place sa facem, ce ne dorim pe viitor si alte lucruri de genul. Pana la sfarsit am ajuns ceva de genul: „Aa cum ai zis ca te cheama?”, insa chiar a fost un mod bun ca sa ne acomodam cu ceilalti.  Dupa ce am fost la masa, s-au format grupe si am continuat ziua cu alte jocuri de cunoastere.

Urmatoarele zile de tabara au inclus cantece la chitara in mansarda, o drumetie in care am putut sa avem discutii mai deep cu mai multi oameni, conferinte la care ne-am jucat impreuna si am invatat prin muzica, altele la care am auzit povesti din liceu si sfaturi de viata de la un om deosebit, seara inter-culturala alaturi de oameni minunati din Hong Kong, Indonezia si Brazilia, volei si fotbal, lectii de teambuilding si leadership, seara de karaoke, seara de film cand am vazut Inside Out si multe multe alte lucruri care m-au facut sa ma bucur foarte mult ca am avut parte de experienta asta si ca nu am refuzat sa ies din zona mea de confort si sa incerc ceva nou.

Această prezentare necesită JavaScript.

Poate suna prea siropos, dar a fost ca un vis, o iesire din cotidian, pe care o vom regasi cu siguranta si anul urmator. Si nu am spus doar eu asta! Go Sambata United!

Cam asa s-a desfasurat in mare tabara de la Sambata de Sus din 11-16 iulie. Daca vrei si tu sa ai parte de o experienta unica, intra aici ca sa vezi ce optiuni ai. Pot sa te asigur ca nu o sa regreti si o sa iti doresti sa te reintorci cu prima ocazie.

 

 

Facebook Comments Box