Blogging

Scrisoare pentru persoana care cândva îmi era cea mai bună prietenă (guest post)

Scrisoare pentru tine!

Sună foarte clișeic toată povestea pe care o avem. În general nu scriu când nu simt, dar în ultimul timp nu prea mai simt când vine vorba de tine. E un sentiment ciudat. De fapt, e un gol ce pare să se adâncească și căruia pare că nu îi pot face față, iar singura mea teamă e să nu tremur în fața gândului de a merge mai departe și a trece peste. Te-am văzut cu ochi cu care puțini te vor privi pentru că am ales să văd în tine o energie și un suflet mai bun decât te-ai dovedit a fi.

Mai tii minte?

Poate mai ții minte că îți spuneam că nimeni nu face lucrurile pentru el însuși, ci alege o persoană căruia să îi dedice tot ce face sau prin ochii căreia să vrea să se îmbunățească pe sine. Da, toți suntem niște mașinării egoiste care fabrică sentimente, dar care se gândesc doar cum să evolueze. Am fost aici să îți ofer două mâini și să te fac să vezi în tine persoana frumoasă care ești și să îți arăt că poți mai mult mereu. Din păcate, nu au fost mâinile în care tu să fi văzut sprijin, iar eu am fost de acord cu asta. Suntem singuri mereu, doar pe noi ne avem.

 
O vreme am fost convinsă că trebuie să stau și să aștept, iar tu îmi vei prinde mâna cu prima ocazie când vei avea nevoie, iar eu voi fi aici pentru a te trage la suprafață și a te aduce pe linia de plutire. Dar în această așteptare mi-ai arătat că ar trebui să las distanța dintre noi să explodeze și să fii liberă să cazi când vrei și să te ridici când consideri. Înălțimea nu este pentru toată lumea și este mult mai simplu să îl vezi pe altul căzând decât să-ți realizezi regresele. Poate peste ceva timp vei veni să mă cauți și atunci vom vedea dacă mă vei mai găsi. Timpul nu vindeca nimic, ci atenuează durerea. Am plâns cu tine, am râs cu tine. Gândeam diferit și ne completam.

Acum…

În final nu am decât să îți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, chiar și pentru faptul că joci într-un spectacol în care noi părem a fi okay, iar noi reprezentam doi actori foarte proști pentru că exprimăm alte intenții decât pe cele pe care le avem. Dar totuși, ai grijă de tine. Ai grijă de ce persoane te înconjori, căci mediocritatea se scufundă în piele și ajunge să îți curgă prin vene cu cât mai mult te înconjori de ea. Nu o lăsa să fie ceva ce să te definească.

Îmi voi aminti de tine ca de o persoană completă și frumoasă.

Cu drag,

Persoana care te-a privit cu ochi cu care puțini te vor privi

?

Facebook Comments Box