Am evadat din inchisoare!

Am facut multe lucruri noi in ultimul timp si saptamana trecuta am ajuns si la inchisoare. Si nu singura! Tot cribul a fost tinut intr-o celula timp de o ora pana cand pana la urma ne-au dat drumul si am scapat. Despre ce vorbesc? Despre Chambers, al treilea escape room deschis in Bucuresti in mai 2014 si primul din capitala care a facut reclama conceptului. Probabil si tu ai fost la un escape room pana acum, dar hai sa iti spun ce e diferit la Chambers si de ce te trimit si pe tine la inchisoare just for fun.

In camera intri cu 2 sau 3 prieteni. Unul dintre ei este legat la ochi si pus pe scaunul electric pentru inceput (totul e safe, puteti sta linistiti). Atentie! A nu se molesta cel „torturat”. In primul sfert de ora misiunea voastra e sa va eliberati colegul de echipa. In continuare trebuie sa fiti cu totii atenti la detalii si la indicii ca sa evadati impreuna din camera de executie.

Long story short, reteaua ta de hackeri a fost prinsa in flagrant dupa 2 ani de activitate infractionala. Evadează din locatia secreta Fandango inainte ca membrii echipei tale sa fie executati pe SCAUNUL ELECTRIC unul câte unul.

Nivelul de dificultate este perfect. Ce inseamna asta? Pentru ca Chambers stie sa se adapteze jucatorilor. Un indicator numeric de dificultate poate crea preconceptii jucatorilor. Pentru unii 7/10 poate insemna mult, pentru altii putin; pe langa asta, unii pot constata ca e mai usoara/grea camera decat se asteptau.

Ce recomanda Chambers? Personalul super prietenos si de ajutor, locatia primitoare, jocul palpitant si distractia cu prietenii asigurata!


Si daca Electric Chiar nu suna pe gustul tau, poti incerca si Bomb Room unde trebuie sa desamorsezi o bomba.

Ca sa afli mai multe informatii despre preturi, locatie sau ca sa faci o rezervare, intra aici.

Distractie placuta!

Facebook Comments Box