Acum cateva veri m-a apucat nebunia ca vreau sa incep sa fac sport. Si ma gandeam ce sa fac pentru asta. Unde sa caut videoclipuri pe Youtube. Am trecut dintr-una intr-alta si la un moment dat am gasit cateva canale care mi s-au parut geniale.

image

1.Joanna Soh

E de destul de mult timp pe Youtube si are foarte multe videoclipuri legate ori de dieta cu retete foarte sanatoase si bune, ori de programe de slabit, ori de verificarea caloriilor, ori de exercitii cu tot cu timp in care face si ea cu tine. Fie ca ai timp 5 minute, fie ca ai timp jumatate de ora, la ea pe canal gasesti cam orice fel de program. Si posteaza si super des. Are filmulete si pentru incepatori si pentru cei mai avansati.

2.Rebecca Louise Fitness| RL Healthy

Colaboreaza si cu alte canale de genul, insa si-a facut si ea unul personal. La fel ca Joanna are o tona de videoclipuri speciale cu exercitii pentru fund, spate, picioare, maini, abdomen si tot ce iti mai doresti tu + yoga. Ce e foarte tare e ca are si un playlist special „Celebrity” unde posteaza modul in care Kendall Jenner, Taylor Swift sau modelele de la Victoria’s Secret fac exercitii.

3. Fitness Blender

Canalul asta chiar are tot ce vrei si ce nu vrei. E foarte popular, cu 2 milioane jumatate de abonati. E foarte tare ca in timp ce faci exercitiile iti arata pe langa timp si caloriile pe care le arzi. Daca vrei sa te apuci serios, au si videoclipuri de 1 ora jumate.

4. blogilates

Dupa nume va dati seama ca se bazeaza destul de mult pe pilates. De asemenea are si filmulete cu bauturi sau mancaruri sanatoase si printre altele si niste mici sketch-uri dragute.

5. XHIT Daily

Asta este canalul cu care colaboreaza Rebecca Louise. L-am descoperit odata cu cel al Joannei si mi-a placut foarte tare pentru ca are videoclipuri moderate, tutoriale, din nou exercitii ca ale lui Beyonce sau Jeniffer Lawrence de exemplu si planuri pe 7 zile.

Dupa ce ti-ai ales ce canale iti plac cel mai mult, fa o selectie de filmulete si fa un playlist cu ele ca atunci cand simti nevoia sau vrei sa faci sport, sa fie rapid si usor. Eu am facut asta mai de mult si m-a ajutat foarte mult. Nu mai trebuie sa stau sa caut ce exercitii anume sa fac. Le am deja pregatite pe cele pe care le prefer cel mai mult si pot oricand sa ma apuc de treaba.

Facebook Comments Box