Lansam „In Liceu” !

Dupa o lunga perioada de timp in care m-am gandit la cum sa incep, am invitat mai intai prieteni sa participe, am dat veste online si in liceu, ati scris raspunsuri, eu le-am strans si le-am editat, am ajuns la concluzii si la multumiri, am trimis draft-ul editurii, am primit coperta si afisul pentru eveniment, pot sa va anunt ca pe 5 mai la ora 11  va avea loc lansarea cartii „In Liceu” la Carturesti Verona din Bucuresti. Va astept impreuna cu editura Integral cu sucuri Urban Monkey, cadouri de la Axelle si obiecte personalizate cu „In Liceu” de la Savcom, surpriza de la Zoomserie si invitati ca Oameni ai Bucurestiului, Stella Badea, BRomania si altii.

Sper sa ne intalnim cat mai multi si sa ne simtim bine impreuna!

Unde puteti da join la event? Aici.

Va las comunicatul de presa.

Proiectul cartii „In liceu„, pornit acum aproape 1 an, reprezinta o imagine de ansamblu si o reprezentare actuala a generatiei de liceeni de azi, o perspectiva proprie si asumata a celor care vor fi adulti maine cu privire la lumea de azi la dorintele si visele lor. Pline de neprevazut si imaginatie, o suita de intrebari si raspunsuri serioase sau amuzante dezvaluie gandiri dintre cele mai diverse ale liceenilor, toate insa cu un punct comun. Deschiderea catre nou! Secolul XXI a adus noi provocari, obstacole si examene generatiei de liceu. Tehnologia, prima dragoste, invatamantul de azi, viitorul de maine si inca multe altele sunt aduse in pagini de proiectul „In liceu„. Viziunile tinerilor din on-line au fost aduse la tipar.
Tot in cadrul cartii o sa gasiti si perspectiva celor care indruma si sprijina generatia noua. Discutii libere despre diferentele intre generatii si parerile avizate ale adultilor despre viata de licean de azi.afis lansare carte
Un proiect unic in peisajul romanesc asteapta parerea voastra si va invita sa il descoperiti.
Andreea Coscai, eleva in clasa a-X-a la Colegiul National Bilingv George Cosbuc, este cea care a reusit prin intermediul social media si a blogului sau inliceu.wordpress.com sa porneasca si sa duca la bun sfarsit un proiect realizat cu sprijinul colegilor din toata tara.

Am fost întrebată de multe ori cum mi-a venit ideea. Sunt mulți aceia dintre noi care vor să își exprime părerea, cărora le place să scrie, dar nu au ocazia, care vor să spună ceva lumii dar nu au cum. În liceu este spațiul creat pentru toți tinerii dornici să facă asta.”

Nu îmi prea vine să cred că am ajuns aici. A fost destul de lung procesul scrierii cărții și cred că, dacă mi-aș fi dorit mai mult, s-ar fi terminat mai repede, în sensul că nu aș fi tras de timp așa cum am făcut-o. O să îmi fie, clar, dor de asta. Să adun toate răspunsurile, să mă amuz de unele momente „jenibile” din răspunsuri, să citesc toate poveștile oamenilor, care sunt atât de diferiți unii de alții. Sunt sigură că unii dintre cei care au răspuns nu s-au deschis foarte mult și aș minți dacă aș spune că eu am făcut-o complet. Totuși, e normal. Există o anumită doză de intimitate la care ține fiecare și nici nu ar fi bine să fim ca o carte deschisă în fața oricui. andreea coscaiCum e cea pe care o ții în mână. Te-ai prins, te-ai prins?? O să regret gluma asta, probabil, peste un an (o lună, o săptămână), dar e ok. Am trecut prin multe faze de-a lungul procesului. Am avut anumiți oameni lângă mine, au plecat unii, au venit alții. Așa e și normal să se întample, totuși. Mi se pare o nebunie că am lucrat la o carte. Ceva palpabil, cu o groază de pagini, care o să ajungă într-o grămadă de case, de locuri și sper să fie păstrată măcar de unii și peste ani, arătată următoarelor generații. Au fost momente în care mă dureau ochii de la atâta privit la ecran pentru editare (cum mă dor și acum) și de fiecare dată mi-am amintit că fac ceva deosebit, care să ajute oamenii, să îi bucure, să îi inspire, să îi facă să învețe și din poveștile și experiențele altora. Am fost întrebată de prea multe ori cum mi-a venit ideea. Sunt mulți aceia dintre noi care vor să își exprime părerea, cărora le place să scrie, dar nu au ocazia, care vor să spună ceva lumii. În liceu este spațiul creat pentru toți tinerii dornici să facă asta. Normal că am editat unele elemente din răspunsuri, de felul greșelilor, dar vă asigur că personalitatea celui care a scris a rămas imprimată acolo.

La eveniment sunt invitati : Bodo – Proconsul, BRomania,  Oameni ai Bucurestiului, Stella Badea-make up artist si altii.
Sponsori eveniment: Fru Fru, Zoomserie, Axelle, Savcom
Parteneri media: calatoriaperfecta.ro, sandydeea.ro, getmylook.ro, fashion8.ro, vavaly.com, danielabojinca.ro

Facebook Comments Box